Doe jij mee met tToneel?

Het nieuwe schooljaar is ondertussen al even begonnen, en voor het ZEVENTIENDE jaar op rij hoort het tToneel er ook bij. Na ZESTIEN succesvolle voorstellingen beginnen we er ook dit jaar met veel enthousiasme aan. Dit schooljaar werken we samen met theatermakers Lien Maes, Yahya Terryn en Isadora Lenaerts.

Zin om deel uit te maken van het toneelgezelschap van onze school? Als acteur/actrice, muzikant, decorbouwer, belichter…

Kom dan een kijkje nemen op woensdag 12 september 2018. We verzamelen op school in de sportzaal om 12.55 uur en jullie mogen om 15 uur terug, vol inspiratie, naar huis.

Wat breng je mee?

* jezelf
* het strookje dat je op de brief vond die in de klas is uitgedeeld
* 40 euro

Belangrijk voor de nieuwelingen en curieuzeneuzen:
iederéén mag uiteraard naar de introductienamiddag komen zonder zich definitief te engageren. Wij verwachten dit echter wel vanaf woensdag 19 september 2018. Wij repeteren elke woensdag van 13 tot 15 uur. Iedereen moet op alle repetitiedagen aanwezig zijn. Tijdens de kerstvakantie repeteren wij op maandag 31 december van 10 tot 16 uur en van woensdag 2 t.e.m. zaterdag 5 januari 2019 van 10 tot 17 uur.
De voorstellingen zijn de 2 weekends na de kerstvakantie (11,12, 19 en 20 januari 2019) en op woensdag 16 januari om 10 uur voor de basisscholen. Op al deze data moet je je kunnen vrijmaken indien je met ons in het tToneelavontuur wil stappen. Om tot een mooie productie te komen, is het belangrijk dat jullie en jullie ouders zich engageren voor de volledige repetitieperiode.

Voor de ouders van de acteurs en actrices in spe:
woensdag 19 september van 15 tot 15.30 uur (na onze tweede echte repetitie) of donderdag 20 september op de infoavond voor de eerstejaars worden jullie vriendelijk verwacht. Omdat wij voor een lange en intensieve periode met de leerlingen werken, lijkt het ons noodzakelijk en leuk om met jullie kennis te maken. De regisseurs of begeleiders zullen kort het project toelichten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.