Bedrijfsbezoek Wijs voor 5 EcTa

Op donderdag 29 maart 2018 brachten de leerlingen van 5 ECMT in het kader van de lessen economie een bezoek aan het digital marketing agency Wijs. Ze werden er te woord gestaan door Bart De Waele, CEO en creatief brein achter Wijs.
Niet alleen konden ze de leerstof marketing linken aan de praktijk, ook konden ze ervaren wat een aangename cultuur er heerst bij Wijs. Het is een toonbeeld van een horizontale organisatie waar zowel klant als werknemer centraal staan. Deze cultuur gecombineerd met een vakexpertise en een continu veranderende omgeving waaraan een tachtigtal werknemers zich continu aanpassen, vormt de basis van een echte succesformule.

Wijs heeft zijn naam gemaakt in de marketingwereld en nu ook in de scholierenwereld. Dat kwam duidelijk naar voren toen enkele leerlingen vroegen of ze deze zomer geen studentenjob konden komen doen bij Wijs. Kortom, een geslaagde uitstap die zowel voor de leerlingen als de leerkracht enorm inspirerend was.

Met dank aan mevrouw Van Cotthem voor tekst en beeld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.