De Cultuurcel presenteert: Senne Guns!

Het is niet elk jaar dat onze school kan uitpakken met een oud-leerling die een eigen cabaretprogramma brengt en in de Vlaamse mediawereld al enige naam heeft opgebouwd. Als die oud-leerling dan ook nog een try-out van zijn eerste solo-voorstelling bij ons op school wil brengen, onder auspiciën van de Cultuurcel, dan zeggen we uiteraard niet nee.

Na twee gesmaakte pop-albums gaat Senne Guns in zijn eerste solo-voorstelling op zoek naar een derde werk. En dat ziet hij groots. Baanbrekend en vernieuwend. Beethoven en Schönberg achterna. De lat ligt hoog. Moedig? Hoogmoedig. Want ondertussen spint de wereld onder zijn voeten verder op het ritme van de wasmachine. De Goudvis wordt oud en kleine kinderen worden groot. Hoe deed Mozart dat in godsnaam, een requiem componeren terwijl z’n vrouw een theekrans hield en Wolfgang Junior de kamer bijeen krijste?

“Opus 3” is een cabaret-debuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor de muziek èn zichzelf fileert. Dit alles onder een regie van Raf Walschaerts.

Senne Guns, oud-leerling van onze school, komt met een exclusieve sneak-preview van wat voor de gewone sterveling pas in december in première gaat.

Kaarten zijn, zoals je hierboven op de affiche kan zien, te bestellen via cultuurcel@atheneummariakerke.be, en kosten tien euro.

Tot dan!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.