Gotcha!

Ook dit schooljaar organiseert het balcomité van het GO! atheneum Mariakerke weer een bal. Dit organiseren is niet goedkoop en daarom komt het balcomité met een super leuk spel om zo wat geld in te zamelen. Namelijk: Gotcha!

Enkelen onder jullie zullen het spel zeker al kennen maar voor de vele anderen volgt hieronder de uitleg.
Het spel gaat als volgt: alle ingeschreven leerlingen ontvangen een envelop met daarin de naam van een medeleerling of leerkracht en een sticker. Op dat moment begint voor jou het spel. De bedoeling is dat je jouw sticker op de persoon van wie de naam in jouw envelop zat, kleeft. Wanneer dit lukt, roep je luid “Gotcha” en heb je deze persoon uitgeschakeld. Dit mag op elk moment van de dag MAAR enkel op de campus van school. Wanneer je uitgeschakeld bent, geef je je envelop af aan de persoon die jou uitgeschakeld heeft en lig je uit het spel. De winnaar krijgt dus steeds een nieuwe naam en kan verdergaan met het spel. Uiteindelijk zal er één persoon overblijven die zichzelf moet uitschakelen. Dit is dan de winnaar. Het spel blijft doorlopen tot er een winnaar is. Dit kan dus over enkele dagen gaan.

Waarom meedoen? Ten eerste omdat het een zot wijs spel is. Ten tweede omdat je een mega coole prijs kunt winnen.

Wat is die prijs? 2 CINEMATICKETS ( ben je 16+, dan kan je ook kiezen voor 2 gratis toegangstickets tot het bal).

Inschrijven? Dit kan elke kleine pauze in de week van 5/11 – 9/11 aan de ingang van het kot en donderdagmiddag tijdens de middagpauze. Een deelname kost 2 euro.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.