De Warmste Klas!

Net als vorig jaar organiseren we in de warmste week een evenement voor het goede doel op vrijdag 21 december 2018, de laatste dag voor de kerstvakantie. We lopen op een uitgestippeld parcours om zo geld in te zamelen voor Pelicano, een stichting die zich inzet voor kansarmoede.

Willen jullie ook jullie warme hart laten zien? Breng dan minimum 2 euro mee en loop zo veel mogelijk rondjes. Laat je gerust sponsoren om zo nog meer centjes in te zamelen.

Nieuw dit jaar is dat de klas die zich van zijn sportiefste kant laat zien en dus de meeste rondjes loopt, beloond wordt met een ‘luxe’ klasontbijt op vrijdag 11 januari 2019. Willen jullie stemmen op jullie favoriete loopliedje? Breng dan zeker ook wat (roste) muntjes mee.

We gaan er bovendien vanuit dat jullie voor extra sfeer zullen zorgen door verkleed in winters thema naar school te komen.
Zorg dus voor een gulle bijdrage en sfeer, kies een leuke tenue of outfit die past, misschien hangt er wel een beloning aan vast!

Voor alle duidelijkheid geven we al even mee dat de leerlingen van het 3de tot en met het 6de jaar lopen vanaf 8.30 uur en dat de leerlingen van het 1ste en het 2de jaar zullen lopen vanaf 10.15 uur.

Wie wordt de warmste klas? Verras ons op vrijdag 21 december 2018!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.