Eerste ronde van de Chemie-olympiade

Op woensdag 14 november deed een heleboel gemotiveerde leerlingen mee aan de chemie-olympiade. Tijdens de chemie-olympiade krijgen de leerlingen 25 inzichtsvragen voorgeschoteld die ze mogen oplossen in 2 uur tijd. Geen evidente opgave!

Nu de punten binnen zijn, kunnen we met trots meedelen dat één leerling geslaagd is voor de tweede ronde: Thibo Noyen! Hij zette een mooi resultaat van 78% neer. Ook opvallend is dat er een aantal vijfdejaars zeer mooie scores neerzette. Voor hen is het al helemaal niet zo vanzelfsprekend om deze olympiade op te lossen aangezien ze nog veel leerstof niet zagen. Dat belooft voor volgend jaar!

Ook alle andere leerlingen mogen tevreden zijn met hun resultaat. Hun inzet was groot en hun interesse voor wetenschap wordt hier ook nog eens mee aangetoond. Mevrouw Goeminne is trots op hun allemaal! Bedankt Marwan, Lara, Febe, Tine, Isaura, Ikram, Sarah, Thibo, Jason, Zora, Isaac en Lennart.

Met dank aan mevrouw Goeminne voor het verslag. Veel succes gewenst aan Thibo!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.