GO! Teach in GO! Scholengroep Gent

Als GO! scholengroep Gent organiseren we op vrijdag 1 februari (15.00 uur-17.00 uur) de eerste editie van onze jobbeurs GO! Teach. Deze jobbeurs is er voor iedereen die onmiddellijk of vanaf volgend schooljaar aan de slag wil in het basis- of secundair onderwijs in regio Gent.

Elk schooljaar gaan we op zoek naar meer dan 300 nieuwe leerkrachten, maar de jobs zijn gegeerd. ‘Stand out from the crowd‘, dat is de boodschap.

Op GO! Teach rollen we voor jou de rode loper uit. Je komt alles te weten over solliciteren bij het GO! en in één klap maak je kennis met een dertigtal straffe scholen… En nog belangrijker: zij met jou! Zo ben je zeker dat jouw sollicitatie niet onderaan de stapel belandt.

Kom naar de beurs en heb nu al een streepje voor!

Wanneer? Vrijdag 1 februari – 15.00 uur-17.00 uur

Waar? Sporthal Tuinbouwschool Melle

Schrijf je in en check het facebookevent voor alle info.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.