Ook het KAM stond op de GO! explore beurs

Vorige week zaterdag richtte GO! Scholengroep Gent de GO! explore beurs in, een beurs waarin alle twaalfjarigen en hun ouders konden kennismaken met de verschillende studierichtingen én de verschillende scholen in het Gentse.

Uiteraard was ook ons atheneum vertegenwoordigd, en wel op drie manieren. Eerst en vooral was er de stand van de school zelf, bemand door onze directie. Zij voorzagen alle geïnteresseerden van de nodige uitleg, flyers, infobrochures en een warme glimlach.

De beurs was verder opgedeeld in planeten, en onze leraars wetenschappen bevolkten de wetenschapsplaneet met allerlei maffe proefjes en onderzoekjes. Veel foto’s hebben we niet, want er was gewoonweg geen tijd om foto’s te nemen, wisten ze ons te vertellen.

En last but not least waren er ook nog enkele van onze vijfdejaars die instonden voor de bar, waardoor ze een korting voor hun gwp konden verdienen. De glimlach kreeg je er gratis en voor niets bij!

Bedankt aan iedereen om ook op een zaterdag er volop voor te gaan. Met dank aan mevrouw Van Den Bossche voor de foto’s. U kan de hele reeks hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.