GWP Bredene 2019: dag twee

Zeggen dat het gisteren een stralende, zonnige dag was, is een beetje een open deur intrappen natuurlijk. Onze tweedes aan zee deden er alleen maar hun voordeel mee: wie wilde, kon al met mijnheer Claus, mijnheer Lescur en mevrouw Bergmans om zeven uur op het strand staan voor een verfrissend ochtendloopje, terwijl in de verte de zon opkwam.

De rest van de dag werd in vier sessies ingedeeld, en ook die speelden zich zo veel mogelijk buiten af.

Een eerste sessie draaide om strandspelen, in een tweede sessie gingen ze geocachen in en rond Bredene, een derde sessie liet hen via een externe organisatie zeer interactief kennis maken met windenergie, en in een vierde sessie gingen ze zelf aan de slag om vliegers te maken.

Afsluiten deden ze met een film. Vandaag staat een heuse sportdag op het programma.

We kregen een massa foto’s binnen van mevrouw Van Bossche, maar ook van mevrouw Van Cauwenberghe en mevrouw Bergmans, waarvoor dank!

Alle foto’s van de GWP kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.