Filmavond!

Op vrijdag 15 maart organiseren Scholenbanden en het Balcomité van de zesdejaars een filmavond. Dit jaar kozen we voor twee films binnen het thema ‘racisme’. We voorzien een film voor de eerste graad en een film voor de tweede en derde graad.
Voor de eerste graad zal die ‘The Help’ zijn. Deze film start om 19.00 uur. Voor de tweede en derde graad spelen we ‘12 Years a Slave’ en starten we om 19.30 uur. Beide films zijn zeker de moeite waard om te komen bekijken op groot scherm met je allerliefste schoolkameraden gezellig aan je zij! De vertoningen vinden plaats op school.

Er zullen ook lekkere zelfgemaakte hapjes en drankjes te koop zijn aan democratische prijzen.

Bemachtig je ticket voor slechts 3 euro in de week na de krokusvakantie. De verkopers zullen te vinden zijn in de kleine pauze bij ‘t Kot. Door deze filmavond bij te wonen staat je niet alleen een knusse, leuke en leerrijke avond te wachten; je steunt er ook onze scholenband mee én helpt het eindejaarsbal van onze zesdejaars mee op poten te zetten.

We bedanken je nu al voor je komst en tot de 15de!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.