El Clásico: 1-1

Er zijn zo van die dingen die echte schooltradities kunnen genoemd worden. Er is bijvoorbeeld de barbecue voor de zesdes op het einde van het schooljaar, en die wordt steevast voorafgegaan door een voetbalwedstrijd tussen de leraars en de leerlingen.

Als eerste mochten de meisjes en dames aantreden in wat een behoorlijk spannende en gelijk opgaande match werd. Er werd stevig heen-en-weer-gevoetbald onder het toeziend oog van toch wel redelijk wat supporters, waarvoor dank. Uiteindelijk werd het 1-0 voor de leerkrachten. Goed gespeeld, allemaal!

Aansluitend begonnen de mannen aan hun wedstrijd. De leerkrachten hadden er eigenlijk nog goede hoop op, maar die werd al snel de kop ingedrukt: tegen achttienjarigen die zelf ook in een voetbalploeg spelen, is het moeilijk je te verdedigen natuurlijk, zeker als je er zelf niet jonger op wordt… Het werd een mooie match, maar de cijfers waren helaas wat ze zijn: 10-2. Volgend jaar beter!

Met heel veel dank aan alle spelers en talrijk opgekomen supporters! Alle foto’s kan je hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.