Barbecue van de zesdes

Er zijn zo van die tradities die in ere moeten gehouden worden, op het einde van het schooljaar. Een daarvan zijn de voetbalwedstrijden tussen de leraars en de zesdes. Daarvan kreeg u eerder al uitgebreid verslag.

Een andere traditie is de eindejaarsbarbecue voor leraars en zesdejaars. Door het prachtige weer konden we de hele avond buiten zitten: alle tafels stonden ook deze keer in de binnentuin, de ouderwerking nam de bar op zich – dank je wel! – en voor het eerst was de barbecue zelf uitbesteed, zodat ook Anja en Kathleen van de keuken met ons mee konden doen.
Het eindigde met een fijn dansfeestje in diezelfde binnentuin, jawel.

We geven u hier een paar foto’s mee, alle exemplaren kan u hier bekijken. We gaven vooral het toestel in handen van de leerlingen zelf, wat wel fijne foto’s opleverde.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.