Cultuurcel: najaar 2019

Een nieuw schooljaar, een nieuw Cultuurcelprogramma!

Mocht u  de Cultuurcel nog niet kennen: zij bestaat uit vier enthousiaste leerkrachten die samen “de cultuurcel” vormen. Het is de bedoeling een extra portie cultuur te serveren aan jongeren uit het 4de, 5de en 6de jaar en hen kennis te laten maken met tal van voorstellingen. We proberen daarbij telkens een aantal verschillende culturele centra of concertzalen uit. Dit gebeurt allemaal op vrijwillige basis, want de activiteiten vinden plaats buiten de gewone lesuren. In groepsverband is dit niet alleen heel gezellig, maar bovendien geeft het ons vaak de kans om de prijzen laag te houden. Zo willen we de drempel tot concert- of theaterbezoek verlagen.

Ook dit najaar heeft de Cultuurcel een interessant en gevarieerd aanbod in petto. Of wat dacht u van:

– Inoah, een dansvoorstelling uit Brazilië
– Cirque Composé
– Sioen plays Graceland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.