Infoavond voor ouders van de leerlingen uit het eerste jaar

Een nieuwe school, met nieuwe vriendjes, nieuwe leraars, nieuwe lokalen, maar vooral ook nieuwe regels en verwachtingen, nieuwe vakken én Smartschool. Als ouder is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien, want wat vertelt uw eerstejaars allemaal thuis, en vooral, wat vertelt hij of zij niet? En wat klopt er allemaal van die woeste verhalen, waarmee hij of zij wellicht thuis komt?

We hopen natuurlijk dat onze eerstes intussen hun draai hebben gevonden op hun nieuwe school. Toch willen we bepaalde dingen ook nog graag toelichten voor de ouders en hen de kans geven vragen te stellen aan de leraars. Daarom nodigen we u graag uit voor de infoavond voor de ouders (en leerlingen) van het eerste jaar op donderdag 19 september 2019 van 19.00 uur tot 21.00 uur. U krijgt er uitleg over smartschool en kunt er kennismaken met de leerkrachten en de vakken die ze geven. Er is ook gelegenheid om de leerlingenbegeleiding of directie te spreken.

Een kind opvoeden tot een jonge volwassene doen we immers samen, en in overleg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.