Meer nieuws uit Bredene

De tweedejaars stellen het bijzonder goed, daar in Bredene, dat laten de collega’s ons tenminste weten. Zowel mevrouw Borderé als mevrouw Van Cauwenberghe en mevrouw Van Bossche stuurden ons gisteren in de loop van de dag foto’s toe. We laten u even meegenieten van de activiteiten.

Mevrouw Van Bossche verwoordde het als volgt: “Vandaag begonnen we aan de eerste 2 workshops van het doorschuifsysteem. Sommige leerlingen gingen op het strand petanque en baseball spelen of bouwden zandkastelen, anderen lieten hun zelfgemaakte vliegers op. Nog anderen gingen geocachen in Oostende en de overige leerlingen volgden een workshop over windenergie. Aan de gezichtjes van de leerlingen te zien, was het een geslaagde zonnige dag.

Het is een leuke groep en sommige leerlingen hebben zich al van hun beste kant laten zien. Toen er een oudere dame problemen had met de ketting van haar fiets, zijn er heel veel leerlingen spontaan beginnen helpen… Binnen de 10 minuten was de fiets gemaakt. Wat een toppertjes!”

Alle foto’s van de GWP kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.