Nieuws uit Engeland

Nieuws uit Engeland dus: ze stellen het er blijkbaar goed, al waren er nogal wat leerlingen blijkbaar misselijk op de overtocht per boot.

Eerst ging het richting hostel om zich er te installeren, waarna ze de stad introkken. ’s Avonds, na het avondeten, namen ze de metro tot aan de Tower Bridge om dan een avondwandeling te maken doorheen London by Night.

Gisteren werden verschillende musea bezocht en konden ze ook even vrij rondlopen in de stad, en ook van onder andere het Harry Potter museum hebben we al een reeks foto’s binnen.

Een uitgebreider verslag krijgt u wellicht van uw puber zelf – alhoewel, er is geen wifi in de hostel – maar er is dus wel al een groot aantal foto’s binnen, en dat kan u hier bekijken. Met dank aan mevrouw Neirings en mijnheer Uyttenhove! Naarmate er nieuwe foto’s binnenkomen, zullen we die hier toevoegen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.