Projectweek eerstes

Aangezien nogal wat van onze leerkrachten mee waren op de GWP van de tweedes of de vierdes, kregen ook onze eerstes en derdes een projectweek. Dat is het ideale moment om te werken aan leercompetenties die ze allemaal moeten behalen, maar die niet standaard in een van de lessen onder te brengen zijn.

Hun programma was dan ook vrij gevarieerd: de eerste dagen bleven ze op school voor workshops rond zelfbeeld en gezondheid, een quiz, werkbladen rond sociale media, een film over omgaan met seksualiteit… Misschien niet altijd voor alle leerlingen even boeiend, maar wel belangrijk én noodzakelijk.

Op woensdag laadden we hen dan allemaal in de bus om te gaan schaatsen: even wat ontspanning en fysieke inspanning mag ook wel, toch?

Donderdag trokken we de stad in: het STAM stond op het programma, net zoals een boottochtje over de Gentse binnenwateren.

Vrijdag sloten we dan af met een toneelstuk rond het gebruik van sociale media en de artistieke verwerking ervan.

Bedankt aan alle collega’s die ervoor gezorgd hebben dat dit een fijne projectweek werd en aan mevrouw Gykiere voor de foto’s. Alle foto’s van die projectweek kan u hier bekijken.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.