Infomoment studiekeuze naar het tweede jaar, tweede graad, derde graad

Nogal wat leerlingen moeten op het eind van dit schooljaar een keuze maken wat hun studierichting betreft. Maar hoe begin je daaraan? Wel, wij bieden je een infomoment aan op dinsdag 17 maart 2020 om 18.00 uur: op die avond zijn zowel ouders als leerlingen welkom om meer info te krijgen over de overstap naar het tweede jaar, de tweede graad of de derde graad. Op die manier kunnen we samen bekijken welke richting het best aansluit bij jouw kwaliteiten en talenten en kunnen we die samen verder verkennen, verbreden of uitdiepen. We geven per overgang een plenaire uitleg met algemene informatie en een globaal overzicht van de mogelijkheden.

We verwelkomen je graag vanaf 17.45 uur zodat we stipt om 18.00 uur kunnen starten. We willen je alleen even vragen aan te melden via deze link, zodat we een idee hebben van het aantal aanwezigen.

Aansluitend is er het oudercontact van 19.00 uur tot 21.00 uur, waar je uiteraard ook met de leerkrachten je studiekeuze kan bespreken.

Ook het CLB is aanwezig in lokaal 0.23 van 19.00 uur tot 21.00 uur om je te helpen bij de overstappen.

Kan je omwille van een of andere reden niet aanwezig zijn, dan kan je hier op onze website onze infobrochures inkijken. Ook de website onderwijskiezer.be is een bron van informatie om je verder te helpen om de juiste keuze te maken.

Uiteraard kan je te allen tijde ook contact met ons opnemen, zodat wij je verder kunnen helpen en begeleiden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.