Bloembollenactie: een succes!

Toen we in februari de bloembollenactie lanceerden, beloofden we dat we met de opbrengst ervan onze speelplaats gingen aanpakken. Daarnaast beloofden we ook twee Kinepolis tickets aan de leerling die de meeste bloembollen verkocht. Aangezien Kinepolis nog steeds gesloten is, kochten we een bon van Dreamland met dezelfde waarde. Zo kan Viktor Van Huychem uit 2D (de gelukkige winnaar) ofwel iets anders kiezen ofwel alsnog daar zelf 2 Kinepolis kaarten kopen.

De winst van maar liefst 2017 euro is ondertussen overgemaakt aan de ouderwerking en samen met hen zullen we nieuwe picknickbanken aankopen. De basketringen zijn intussen vernieuwd, de vuilbakken zijn in heuse sorteercentra veranderd (daar komt nog een apart bericht over) en rond de bomen zijn er, jawel, bloembollen geplant. Sam en Maarten hebben er ook schors gelegd om netjes af te werken, en de dahlia’s en gladiolen zijn al volop aan het schieten!

Let met andere woorden een beetje op wanneer je in de komende weken terug naar school komt: vertrappel onze bloemen in wording niet!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.