TerugKAMdagen

Onze zesdes en onze vierdes hebben effectief nog een paar dagen les per week, maar we wilden graag ook onze andere leerlingen nog even terugzien op school, al was het maar om hen uit te wuiven en alle administratie in orde te kunnen zetten.

Op vrijdag 5 juni kwamen de vierdes een dagje langs zonder lessen, op maandag 8 juni was het de beurt aan de vijfdes. Ook de derdes, tweedes en eerstes komen nog aan bod en krijgen daar dan een uitgebreide brief rond.

Uiteraard moet alles wel volgens strikte regels van social distancing gebeuren: afstand houden op de speelplaats, per klas afgeroepen worden, met mondmasker binnengaan op nummer, handen ontsmetten, op een rij achter elkaar aan naar het lokaal en daar op de bestemde plaats gaan zitten, mét mondmasker, dat soort dingen.

Het gaf meteen een heel andere sfeer dan normaal, maar de leerlingen waren echt blij elkaar en de leerkrachten nog eens te zien. Als traktatie kregen ze trouwens allemaal een ijsje, waarvoor uiteraard het mondmasker heel even af mocht.

En het laatste deel van de voormiddag brachten ze buiten door, gezellig pratend en zelfs dansend, ondanks het slechte(re) weer. Nu maar hopen dat er de komende terugkomdagen wél weer een stralende zon is, want dat geeft meteen een extra feestelijke stemming, zo in de laatste echte schooldagen.

Met dank aan mijnheer De Vriese voor de foto’s van onze vierdes. U kan alle foto’s van de terugkomdagen hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.