Literatuur gezocht!

Na ons berichtje over schoolmateriaal van gisteren doen we nu graag een oproep naar materiaal voor onze school, met name bibliotheekboeken.

We hebben in ons OpenLeerCentrum een fijne bibliotheek samengesteld, maar boeken verslijten én er komen er natuurlijk ook steeds nieuwe bij. Het is dus behoorlijk moeilijk om die boekenweelde up to date te houden, ondanks de royale steun van onze ouderwerking, en sommige exemplaren zijn dan ook compleet stukgelezen, zoals de boeken van jeugdthrillerschrijver Anthony Horowitz.

Heb jij zelf boeken liggen thuis waarvan je nu al weet dat je ze misschien geen tweede keer gaat lezen? Of jeugdboeken die je met plezier hebt verslonden, maar die je nu echt wel bent ontgroeid? Wie weet, die je destijds misschien wel aangekocht hebt voor de les Nederlands, Frans of Engels? Alles wat 12+ is, zullen we met plezier in ontvangst nemen, zowel Nederlandstalige als Engels- en Franstalige boeken, maar ook vertaalde literatuur.

De school is vooral op zoek naar fantasy, science fiction en thrillers, want daar is jaar na jaar een grotere vraag naar, merken we.

Heb jij dus boeken die nog in goede staat zijn, dan mag je die binnenbrengen op het leerlingensecretariaat, of meteen via de leerlingen bezorgen aan mevrouw De Clercq. Zij zal ze met veel liefde en toewijding labelen en in het systeem steken. Zo krijgen uw boeken een tweede leven en onze leerlingen nog meer leesplezier.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.