Bruggenloopje voor de eerstes uit de module sport

Nu we nog steeds kunnen genieten van zalig nazomerweer, grijpt ook de vakgroep Lichamelijke Opvoeding die kans met beide handen aan. Normaal gezien zouden mevrouw Bergmans en mijnheer Joseph naar de Blaarmeersen gaan voor een mini duathlon, maar aangezien op het hele terrein van de Blaarmeersen de mondmaskerplicht geldt, ook tijdens het sporten, vonden ze dat niet zo opportuun.

Wél vonden ze iets verderop, aan de Sneppebrug, een heel fijn alternatief: de leerlingen van de module sport eerste jaar kregen een “bruggenloop” voorgeschoteld. Het was nog lekker fris maar met een aangenaam zonnetje liepen ze achtjes op en af de trappen van de brug.
De blozende wangen achteraf toonden dat ze ervan “genoten hadden”.

Met dank aan mevrouw Bergmans voor foto’s en tekst. Alle foto’s van dit bruggenloopje vindt u hier terug.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.