Sorteereilanden

Omdat we echt wel voor netjes gescheiden afval willen gaan, maar het niet bepaald hielp dat de verschillende vuilbakken altijd op andere plaatsen stonden en de leerlingen dan hun afval maar in de dichtstbijzijnde beschikbare container wierpen, zijn er intussen echte sorteereilanden gemaakt.

Op drie verschillende plaatsen op de grote speelplaats staan nu een soort van kastjes met daarin de vier kleuren containers: GFT, PMD, papier en rest. De leerlingen van het toenmalige derde jaar hadden al een reeks bordjes gemaakt voor het sorteereiland aan de hoofdingang, intussen heeft mevrouw De Smedt ook netjes de aanduidingen gemaakt voor de andere eilanden, zodat er absoluut geen verwarring mogelijk is.

De kastjes openen met een sleutel, zodat de werkmannen ze probleemloos kunnen legen.

Geef toe: ze hebben mooi werk geleverd!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.