CLBch@t

Soms heb je het nodig om even je hart uit te storten bij iemand. Soms kan je terecht bij je ouders, maar die begrijpen je niet altijd. Soms kan je terecht bij je vrienden en vriendinnen, maar soms zijn die er gewoon niet klaar voor, of wil je je diepste gevoelens niet delen met hen. Soms kan je terecht bij je leerkrachten die je wel kennen maar wat verderaf staan, maar soms wil je ook niet dat zij je met andere ogen bekijken.

Neem dan gewoon even contact op met de CLB-chat: die is open op de uren dat jij thuis bent en dus tijd hebt. Tot en met woensdag 23 december kan je er terecht op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14.00 uur tot 21.00 uur. Ook ouders zijn welkom met al hun vragen.

Daarna nemen ook de mensen van CLB even vakantie, maar zijn ze weer bereikbaar vanaf maandag 4 januari (ma-di-do van 17 tot 21u en wo van 14 tot 21u).

Blijf dus niet zitten met je vragen en problemen, met je angsten rond je examen, met het uitkijken naar een andere studierichting, maar kom even op de chat: zodra die open is, staat het chatsymbool op de homepagina.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.