Iedereen KAMpioen!

De welverdiende vakantie is nabij en, naar jaarlijkse gewoonte, keken wij ernaar uit om samen met jullie die vakantie in te zetten. Helaas zijn de activiteiten die wij doorgaans aanbieden vandaag niet mogelijk. Maar, niet getreurd. Wij willen jullie graag een alternatief aanbieden.

Het mag gezegd worden, jullie leverden een enorme inspanning om de voorbije maanden tot een goed einde te brengen. Wij zijn er bovendien zeker van dat jullie dit zullen blijven doen. Wij zijn oprecht fier als we denken aan jullie dagelijkse flexibiliteit en doorzettingsvermogen en willen de warmte die jullie ons geven met zo veel mogelijk mensen delen.

Om die warmte te delen, stellen wij Iedereen KAMpioen aan jullie voor: een grootschalig spel waarbij jullie tien activiteiten tot een goed einde moeten brengen. Doen jullie dit goed, waar wij met heel ons hart (jawel, dat uit de boom) in geloven, dan krijgen jullie op vrijdag 18 december een beloning bij jullie terugkeer naar school.

Hoe kunnen jullie deelnemen? Op Smartschool zie je links een nieuw vak, ‘Iedereen KAMpioen‘, waar bij de documenten tien opdrachtfiches terug te vinden zijn. Op die fiches staat de opdracht omschreven, de schaal waarop de opdracht moet gepresteerd worden, de te volgen afspraken en hoe jullie bewijsmateriaal kunnen aanleveren.

Als jullie deelnemen aan een opdracht, dan zijn een aantal zaken belangrijk om te weten:

  • Ten eerste zijn wij van plan af en toe een blik op de activiteit te geven via sociale media. Indien je liever niet hebt dat foto’s waar je op staat verspreid worden, laat ons dat dan weten via een bericht.
  • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat deze activiteit voor iedereen toegankelijk is en moedigen we jullie aan om elkaar op een positieve manier te betrekken en te steunen bij de opdrachten.
  • Tot slot willen we jullie op het hart drukken dat alles in veilige omstandigheden moet gebeuren en dat de sociale regels die nu gelden ook bij de opdrachten van kracht zijn.

Wij hopen alvast op jullie massale deelname en kijken ernaar uit de resultaten te zien. Door deel te nemen kunnen jullie de wereld opnieuw een beetje mooier maken. We weten dat jullie allemaal duurzaam, kritisch en dynamisch zijn, maar in warmte geven, daarin zijn jullie absoluut KAMpioenen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.