Help elkaartjes!

Vorig jaar hebben we in de lente een bloembollenverkoop opgezet om onze speelplaats wat aan te kleden. Dat is toen ook vlot gelukt, het resultaat mag er zijn: nieuwe picknickbanken en basketringen.

Maar je kan natuurlijk geen bloembollen blijven planten in je tuin, en dus zochten we voor dit jaar iets anders maar wel vergelijkbaar: bloeiende kaarten! En daarmee slaan we ook meteen twee vliegen in één klap.

Als warme school willen we namelijk graag dat onze leerlingen en hun familie zich goed in hun vel voelen. Het is geen geheim dat dat momenteel soms moeilijk is door alle coronaperikelen. Daarom hebben we een ‘help elkaartjes-actie” opgezet: op die manier kan je je familie en vrienden niet alleen een kaartje sturen om te tonen dat je aan hen denkt, maar hebben ze meteen ook een zakje bloemenzaad waardoor ze nog veel langer aan jou denken! We verkopen dus pakketjes van tien kaartjes – in feite een gesloten envelop met vooraan een mooie bloemenfoto, binnenin een set zaadjes en aan de achterkant plaats om een boodschap en het adres te schrijven – voor zes euro per pakketje.

Met de opbrengst gaan we, net zoals vorig jaar, onze speelplaats verder opsmukken.

Start dus vandaag nog met het verkopen van kaartjes en help zo onze school, de natuur en vooral je vrienden en familie. Tijd om ELKAAR te helpen om alle maatregelen vol te houden!

Op maandag 15 maart ‘21 zullen we het geld in de klassen ophalen. Om administratieve fouten te vermijden, ontvangen we enkel gesloten enveloppen met daarin gepast geld en jullie bestelformulier (achterzijde flyer). Oud-leerlingen en sympathisanten die ook graag bloemenkaartjes willen, vragen we daarom ook om een leerling of leraar te contacteren, mochten jullie iets willen bestellen.

Alle bestellingen zullen worden uitgedeeld in de week voor de paasvakantie.

Keep KAM en help elkaar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.