Iedereen KAMpioen: “Wandel een vorm”

Omdat er nu niet bepaald veel gebeurt – of mag gebeuren – op school maar we de website ook niet zomaar stil willen laten vallen, geven we u nog een paar oudere berichten mee, die het ook wel verdienen om even in het zonnetje gezet te worden.

Zo herinnert u zich vast nog de actie Iedereen KAMpioen, waarin we de leerlingen na de examens van december opriepen om mee te doen met een reeks acties.

Eén van de opdrachten luidde: “Stippel een bepaalde route uit op Strava, Google Maps… Deze route moet een bepaalde vorm hebben (bijvoorbeeld een hartje). Ga wel voor een veilige route(dus niet langs gevaarlijke banen of spoorwegen)! Daarna kan je deze route wandelen, lopen of fietsen. Zorg ervoor dat je tijdens het afleggen de uitgestippelde route registreert. Zo kan je achteraf de vorm tonen!”

Nogal wat leerlingen gingen op wandel, en de vakgroep L.O. nam de opdracht dan ook met plezier over, zoals u hier al kon lezen.

We geven u hier een aantal foto’s mee, de volledige reeks van de actie kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.