Nieuw meubilair dankzij FLOWSPARKS

Een tijdje geleden werden we gecontacteerd door het bedrijf FLOWSPARKS: of we geen bureaumateriaal en dergelijke konden gebruiken? We spitsten uiteraard onze oren: bureaumateriaal is duur en op een school durft dat al eens snel te verslijten. FLOWSPARKS is een bedrijf in e-learning software en diensten dat van zijn huidige kantoren in Wondelgem naar bemeubelde kantoren van MeetDistrict in de Ghelamco verhuist. De expertise en de medewerkers verhuizen mee, het meubilair niet. Maar wat moet je daar dan als bedrijf mee doen?

Het bedrijf was vastberaden hun materiaal een tweede leven te geven, en dit door het weg te schenken aan een school als de onze.  Meteen begonnen Sam en Maarten materiaal op te halen, en wellicht heb je het al her en der zien opduiken: bureaustoelen voor de leerkrachten, kastjes, extra tafels… Een deel van het materiaal staat nog opgeslagen maar zal binnenkort ook ingezet worden, al was het maar als meubilair voor onze nieuwbouw die volgend schooljaar van start zou moeten gaan.

Door de schenking kunnen we wellicht voor een deel ander materiaal aankopen waarvoor geen budget voorhanden was, maar waar nu wel geld voor vrijgekomen is. We zijn FLOWSPARKS dan ook dankbaar voor de gulle gift, in naam van al onze leerlingen.

Wil je graag nalezen hoe zij het op hun website verwoordden? Dan kan dat hier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.