Sportdag voor de tweede en de derde graad

Een sportdag in coronatijden, al is het maar een halve dag? Ja graag!

Met de nodige vergunningen van de stad Gent op zak mochten afgelopen dinsdag alle leerlingen van de tweede en de derde graad zich uitleven op de velden naast de school.

Er werden de meest uiteenlopende sporten en spelen beoefend: Highlandgames, archery tag, laser shooting, bootcamp, voetbal met ‘drunken goggles’, lopen met gigantische schoenen, reusachtige pizza’s in elkaar steken, of iets nabouwen met enorme tetrisblokken of duploblokken… En heeft u al eens een bowlingspelletje gespeeld met van die enorme champagneflessen, of rondgelopen in een soortement kegeltje zodat je moet voetballen zonder dat je je voeten kan zien?

Sport is misschien niet iedereen zijn ding, maar aan de gezichten te zien deed het echt oprecht deugd om je nog eens in groep uit te kunnen leven, al was het nog steeds met een mondmasker op…

We kregen ook hele fijne filmpjes: onderstaand filmpje bewijst dat voetballen met drunken goggles niet bepaald evident is.

Of een slomo van het paalwerpen:

Een partijtje trekken?

Heel wat collega’s hebben foto’s getrokken en die doorgestuurd, waarvoor zeer hartelijke dank. Alle foto’s, zo’n 270  stuks, kan u hier bekijken. De filmpjes staan op ons Youtubekanaal, maar liefst 19 stuks.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.