Laatste schooldag: Gentlemen

Ook al kijken we al vol goeie moed uit naar de eerste schooldag, toch blikken we ook nog met plezier even terug naar de laatste schooldag. Vorig jaar mochten we eigenlijk quasi niks, dit jaar konden we toch nog een beetje in schoonheid eindigen, ook al was het absoluut geen feestdag zoals met The Final KAMdown de jaren daarvoor.

We lieten de leerlingen in twee groepen komen: één en twee in de ochtend, drie, vier en vijf vanaf tien uur: op die manier liepen ze elkaar niet te veel voor de voeten en konden we het nog allemaal binnen de coronaperken houden. Eerst keken ze gericht de examens van de hoofdvakken in, dan kregen ze een ijsje, en daarna hadden ze nog een uur op de speelplaats om nog een laatste keer met elkaar te kunnen kletsen. Ze hadden elkaar sinds de examens niet echt meer gezien, en nu stond de vakantie voor de deur.

Maar lieten we het dan zomaar op een sisser eindigen? Nee hoor! Om onze leerlingen met een warm gevoel de vakantie in te sturen, had ons evenemententeam een heuse coverband ingeschakeld. Waar de eerste graad nog vrij koeltjes reageerde op nummers zoals “Blinding Lights” van The Weeknd of “Bad Guy” van Billie Eilish, zat de sfeer bij de hogere jaren er meteen goed in. Er werd meegezongen, gedanst, nummers aangevraagd en zelfs om een paar bisnummers gejoeld.

 

En nu maar hopen dat we dit jaar weer een échte Final KAMdown met alles erop en eraan mogen organiseren!

Alle foto’s van de laatste schooldag kan je hier bekijken, extra filmpjes vind je in ons filmarchief.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.