Infoavond voor de ouders van de eerstejaars

Gisteren kon u, als u een eerstejaars bij ons op school heeft, naar de infoavond komen, en u had daar duidelijk ook zin in, want u was met behoorlijk veel.

Omwille van de coronamaatregelen hadden we gevraagd om op voorhand in te schrijven en werden de ouders in twee groepen gedeeld. De ene groep begon met een reeks algemene informatie en inlichtingen rond de werking van de school door de directie, de andere groep verzamelde op de speelplaats voor een rondleiding doorheen de school, een inleiding in Smartschool en de gelegenheid om vragen te stellen aan de verschillende vakleerkrachten. Na een uur werden beide groepen gewisseld: zo bleven de plaatsen in de grote zaal een beetje uit elkaar en waren de groepen ook niet al te groot.

Na afloop kon, wie dat wou, nog iets drinken onder het afdak op de speelplaats, waar ook de Ouderwerking van onze school een infostandje had.

Natuurlijk kon niet iedereen aanwezig zijn, dat beseffen we. Daarom hebben we u ook de presentatie van de directie via smartschool doorgestuurd, zodat u die zelf kan nakijken. U kan die ook hier openklikken, mocht dat eenvoudiger zijn.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons – in casu de directie, de klastitularis of de leerlingenbegeleiding – te contacteren, want we helpen u uiteraard met plezier verder.

Alle foto’s van de infoavond kan u hier in ons archief bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.