Als het kriebelt, moet je sporten!

Veel kan en mag momenteel nog steeds niet, en dat is lastig, zeker als je jong bent.
Wat wel nog kan en mag, en eigenlijk zelfs bijzonder positief is, is sporten!

Maak werk van die goede voornemens, en doe dat dan nog eens op een bijzonder voordelige manier: ook in de tweede helft van het jaar is er de SNS-pas. Met die pas kan je bijzonder goedkoop na de schooluren een hele waaier van sporten uitproberen: zwemmen, fitness, bowlen, mini-golfen, skaten, badminton, zelfverdediging, tennis, handbal, wielrennen, dansen, BBB, bodypump, spinning, boksen, muurklimmen, yoga, zumba, taekwondo, judo, zaalvoetbal, karate, cardio, schaatsen, pilates, frisbee, basket, jiu-jitsu, capoeira, trampoline, lacrosse, atletiek, floorball, musical, freerunning, cricket en, jawel, zelfs zwerkbal.

Twijfel je nog? Probeer het dan een weekje gratis uit, je hoeft je enkel te registreren.

Ben je al SNS? Overtuig dan zo veel mogelijk vrienden om met jou mee te gaan sporten, en haal een fijne prijs binnen!

Je moest al ergens in een sporthal zitten!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.