De school gaat even dicht

Gisteren, dinsdag, konden we er niet langer onderuit: door het hoog aantal verplichte quarantaines komt de organisatie van onze school opnieuw in het gedrang. De schooldirectie kon dan ook niet anders dan ingrijpen, en zag zich genoodzaakt de lessen voor een week op te schorten tot en met woensdag 02 februari. We volgen hierbij de richtlijnen van de Vlaamse overheid en de procedure ‘sluiting wegens overmacht’.

Dat betekent dat er vanaf vandaag 100% afstandsonderwijs is. We begrijpen dat deze beslissing kort dag is en een impact heeft op de leerlingen en hun gezin, maar de huidige situatie maakt elk ander scenario onmogelijk.

De leerlingen en ouders werden hiervan uiteraard gisteren al op de hoogte gebracht en kunnen vandaag nog materiaal dat nog op school ligt, ophalen. Met hen zijn via Smartschool ook de nodige afspraken gemaakt rond de online lessen, afwezigheden en taken. Zij kunnen de directie en leerkrachten ook per Smartschoolbericht bereiken bij vragen of bemerkingen, wij doen ons best om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat iedereen zo min mogelijk ongemak ondervindt van deze maatregel.

We kijken alvast al uit naar een frisse, gezonde start volgende week donderdag, hopelijk deze keer zonder al te veel afwezigen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.