Bal Royal! (en koop snoep om hen te steunen)

Jawel, na twee jaar dat corona roet in het eten kwam gooien en er dus geen bal van onze zesdes kon zijn, kan het eindelijk weer plaatsvinden: het enige echte Bal Royal!

Op vrijdag 6 mei vindt het bal van het zesde jaar plaats in zaal Minus One in Gent voor al wie 16+ is.

Om er een geweldig bal van te maken en de kosten te drukken, organiseren we een snoepverkoop. Hoe meer snoepzakken we kunnen verkopen, hoe meer ruimte wij hebben om er iets moois van te maken. Daarom krijgt degene die de meeste zakken aankoopt een prijs! Wil jij het filmdoosje van de Kinepolis met een bioscoopvoucher en een food & drink voucher winnen? Vraag dan zeker aan vrienden en familie of ze ook een zakje snoep willen!

Welke keuzes bieden we aan?

Snoepzakken van 250 gram aan €3 per zak.

De standaard mix bestaat uit partij snoepjes, wat betekent dat er bijvoorbeeld te veel geproduceerd werden, er afwijkingen zijn op kleur, vorm … Maar meestal is dit amper merkbaar! Vaak wordt dit zelfs aangeboden als A-kwaliteit, maar wij werken samen met een producent die er eerlijk over is en bijgevolg een verbeterde prijs aanbiedt. Daarom kozen we hier dus voor.

· Standaard mix: 80% gummi snoep en 20% zuur/gesuikerd snoep.

· Gelatinevrij/vegetarisch snoep: 60% gummi snoep en 40% zuur/gesuikerd snoep.

· Oliegommen mix: 100% gummi snoep.

· Zuur/gesuikerd mix: 100% gesuikerd snoep.

Hoe kan je de snoepzakjes bestellen?

Geef je bestelling door aan de hand van één van onderstaande Google Formulieren.

· Eerste graad: https://forms.gle/i8gMeUFUTfivo8rG6

· Tweede graad: https://forms.gle/tZwbdww9rV8apuJ69

· Derde graad: https://forms.gle/aJ1kAnHGVpkhqWhF8

· Personeel: https://forms.gle/3aJ7tvZEDXxg4A456

De bestelling is pas definitief als je betaald hebt. Dit kan door overschrijving naar het rekeningnummer BE58 0015 9128 3279. Tijdens het overschrijven zet je in de mededeling ‘snoepverkoop – naam en familienaam – klas (voor leerlingen) – totaal aantal zakjes’.

Tegen wanneer?

Je kan ten laatste op vrijdag 11 februari een antwoord in het Google Formulier invullen. Wij doen dan de bestelling en zullen de snoepzakjes na de krokusvakantie uitdelen. Daarover komt later nog een Smartschoolbericht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.