Brief vol met liefs

Onze leerlingenraad is gigantisch in actie geschoten: niet alleen zijn er The Love Doctors die jou een partner – of op zijn minst een fijne babbel – kunnen bezorgen, je kan nu ook gewoon een fijn berichtje sturen naar je vrienden, vriendinnen of die ene persoon waar je heimelijk een crush op hebt. Of gewoon een bedankje naar een leraar die er voor jou uitspringt, of een fijn woordje voor de kuisploeg die een wanhopige poging doet om onze school proper te houden. Dat mag een zelfgeschreven briefje zijn, een leuk kaartje, een heuse tekening…

Je hebt de dozen hiervoor misschien al zien staan aan het leerlingensecretariaat: een doos voor elke graad en een doos voor de leerkrachten.

Schrijf je briefje en gooi het daarna in de doos die van toepassing is voor de geadresseerde zodat je boodschap goed ontvangen wordt. Vergeet dus niet duidelijk de naam en klas van je bestemmeling te vermelden, of het briefje wordt, net zoals minder lieve briefjes, verticaal in de papiermand geklasseerd. Je hebt de tijd tot vrijdag 11 februari om dit te doen, daarna zullen de dozen weggehaald worden. De briefjes worden daarna gesorteerd door de leerkrachten en op Valentijn (14 februari) zullen jullie alle briefjes ontvangen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.