Ook de schaakclub gaat weer van start

Eigenlijk ging de schaakclub vorige week al opnieuw van start gaan, maar storm Eunice stak daar toen een stokje voor.

De schaakclub werd opgericht in 2019 door mijnheer Coussens en sindsdien overgenomen door mijnheer Sadkowski. Natuurlijk heeft ook de club een tijdje stilgelegen onder impuls van corona, maar nu kan en mag het opnieuw!

Elke vrijdagmiddag van 13.15 uur tot 13.40 uur komt een twintigtal leerlingen samen in lokaal 0.04 om zich te verdiepen in de heerlijke kunst van het schaken.

De school stelt schaakborden ter beschikking voor deze denkactiviteit.

Er zijn 2 niveaus: beginners (met initiatieles) en gevorderden. Op de site van de schaakclub kan je zelfs de score opvolgen van de gespeelde schaakpartijen, dit op uitdrukkelijke vraag van de leerlingen zelf.

Zou je het ook graag eens uitproberen? Wil je leren schaken, of kan je het al en wil je je kunnen meten met anderen? Schrijf je dan in via de website van de schaakclub (nog steeds liefdevol onderhouden door mijnheer Coussens), of via de link op de schoolwebsite. Uiteraard is er geen enkele verplichting: kan je maar een paar keer komen? Ook dat is geen enkel probleem. En wil je eerst even een kijkje komen nemen? Spring dan morgen even binnen in lokaal 0.04, je bent welkom!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.