Gedichtendag in het eerste jaar

Gedichtendag is traditioneel in de laatste week van januari. De leerkrachten Nederlands lieten die gelegenheid dan ook niet zomaar voorbij gaan. Mevrouw De Clercq gaf een heel fijne opdracht aan haar eerstes en nam ook foto’s van het resultaat. Geniet alvast mee…

Ook dit jaar werkten we in de les Nederlands rond poëzie op Gedichtendag. Aan de leerlingen van het eerste jaar werd gevraagd om te brainstormen rond het thema NATUUR, het centrale thema van dit jaar. De leerlingen experimenteerden voor deze editie met typografische poëzie.

Dit resulteerde in prachtige vorm- of kijkgedichten.

Alle foto’s van de gedichtendag kan u hier bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.