GWP Engeland: ze zijn vlotjes vertrokken

Deze morgen om zes uur stonden er bijna 120 vierdejaars met een resem leerkrachten klaar om op de bus te stappen richting Engeland. Na een paar kleine akkefietjes vertrokken ze rond half zeven, zaten ze rond half elf op de ferry en zagen iets na twaalven de kliffen van Dover opdoemen.

In de namiddag speelden ze dan een spel om verschillende locaties in Londen zelf beter te leren kennen. Mevrouw Geenens stuurde ons al enkele foto’s door, en ook op Instagram was er al een reeks foto’s te zien, vooral van leerlingen dan.

U kan uiteraard het verhaal van @atheneum_mariakerke zelf volgen op Instagram, maar u kan ook ons fotoarchief in de gaten houden, waar we regelmatig foto’s toevoegen aan dit album, naarmate ze binnenlopen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.