Er was misschien eens…

Er was misschien eens een jongen die nutteloze bordjes ophing in heel het land.

Op een dag hadden de leerlingen van de module Cultuur en filosofie een idee: ze stuurden de jongen die de bordjes ophing, een bericht met de vraag of hij ook eens een bordje in Mariakerke wou ophangen, en misschien ook in de buurt van zijn eigen oude middelbare school.

Twee weken later tijdens de les cultuur liepen de leerlingen door het park Claeys-Boüüaert en ze zagen iets: een heel nutteloos bordje. Maar dat was niet het enige. Aan de rode poort van het GO! atheneum Mariakerke hing namelijk ook een nutteloos bordje.

De leerlingen waren erg enthousiast. En ze leerden nog lang en gelukkig.

Is dit verhaal waar of niet waar?

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

 

 

Het is waar!

Tekst en foto’s: mevrouw Cruyt.
De jongen in kwestie is onze eigen creatieve duizendpoot en oud-leerling Kamiel De Bruyne.
Link van de nuttelozebordjesvereniging: https://www.nuttelozeborden.be/

En wil je weten wat er nu precies op die bordjes staat? Kijk dan even op de poort van onze ingang aan de Notenstraat, en aan de achterkant van het witte gebouwtje op het einde van het park Claeys-Boüüaert. Veel succes!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.