Bal Royal, editie 2022!

Jawel, na twee jaar stilte is er eindelijk opnieuw een Bal Royal! Onze zesdes waren bijzonder solidair en hielden de eerste tickets opzij voor de oud-leerlingen van de voorbije twee jaren, die hun eigen bal hadden moeten missen.

Maar intussen is het moment gekomen om het bal open te stellen voor iedereen. Nu ja, uiteraard wel 16+, al wordt er sowieso geen sterke drank verkocht.

Het bewuste bal begint op 06 mei 2022 om 21.00 uur en eindigt de volgende dag rond drie uur, locatie is de Minus One. Tickets kosten 8 euro en kan je bestellen via deze link, maar hou misschien ook de Instagrampagina en Facebookpagina van Bal Royal in de gaten voor extra informatie.

Hopelijk zien we je daar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.