GO! Teach: dé jobbeurs voor leraars in spe

De secundaire scholen van GO! scholengroep Gent organiseren GO! Teach, een uniek jobevent voor iedereen die volgend schooljaar voor de klas wil staan. Op woensdag 08 juni 2022 verwelkomen we je om 16.00 uur  in de Schoonmeersstraat 26 in Gent.

Je komt er alles te weten over solliciteren in het onderwijs, je kan speeddaten en kennismaken met directies van straffe scholen. En zij brengen bovendien hun vacatures voor volgend schooljaar mee. Zo ben je zeker dat jouw sollicitatie niet onderaan de stapel belandt.

Elk schooljaar gaat de scholengroep op zoek naar meer dan 300 nieuwe leerkrachten, maar de jobs zijn gegeerd. Neem deel aan dit event en heb nu al een streepje voor op andere kandidaten door rechtstreeks kennis te maken met de directies van 15 Gentse scholen.

Wat mag je verwachten?
– Een inkijk in onze scholengroep als werkgever;
– alle essentiële info die je als starter in onderwijs nodig hebt;
– de kans om te speeddaten met directies van onze secundaire scholen;
– een heleboel vacatures voor volgend schooljaar;
– concrete tips ivm. solliciteren en een vlotte start maken.
GO! Teach is de ideale springplank voor onderwijstalent in regio Gent.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.