Welkom terug!

Eigenlijk hopen we dat al onze leerlingen en collega’s nog volop van de vakantie aan het genieten zijn, maar sinds vandaag is onze school opnieuw open en dus opent ook onze website opnieuw. Geleidelijk aan zal je ook de vernieuwde pagina’s op deze site terugvinden met bv. het geüpdatete schoolreglement, de klassenleraars, de stand van zaken ivm. het schoolrestaurant…

Beginnen willen we doen met een oproep voor de leesclub, net omdat je in de komende twee weken misschien nog wat tijd vindt om dat eerste boek te lezen.

Onze leesclub komt – als er geen pandemieën stokken in de wielen komen steken – een viertal keer per jaar samen om de gelezen boeken te bespreken bij een hapje en een drankje. Je hoeft natuurlijk niet alle boeken gelezen te hebben, je bent ook welkom als je er maar ééntje gelezen hebt, of als je nog niet tot het einde bent geraakt. Niet alleen leerlingen zijn welkom, trouwens, ook oud-leerlingen en ouders of grootouders verwelkomen we met plezier.

Het komende schooljaar zouden we een eerste keer willen bijeen komen na de herfstvakantie (exacte datum nog te bepalen in functie van de lesroosters) om er het boek The Party van Elizabeth Day onder de loep te houden. Dan bepalen we ook samen welke boeken we de rest van het jaar nog willen lezen.

Verveel je je en weet je niet goed welk boek je nog zou kunnen lezen? Twijfel dan niet langer en loop langs bij de bibliotheek of je favoriete boekhandel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.