Welke spullen heb je nodig in het eerste jaar?

Kom je bij ons in het eerste jaar, dan weten we dat de meesten onder jullie nogal popelen om te beginnen op die nieuwe school en graag hun spullen op tijd op orde hebben. Daarom geven we hier al de lijst met benodigdheden voor het eerste jaar mee. Op die manier kan je nu al rustig uitkijken naar nieuwe spullen, en hoef je jezelf (of je ouders) in dat eerste schoolweekend niet op te jagen. Mevrouw Borderé verzamelde alles netjes per vak. De lijst krijg je ook nog op papier op je eerste schooldag. Wil je ze graag nu al afprinten, dan kan je ze hier ook downloaden in PDF.

Die dag hoef je deze dingen zeker nog niet bij te hebben: een goeie pen en een paar blaadjes papier, en een rugzak met (kleppen)map volstaan. Ook je boeken hoef je nog niet mee te brengen. Die zou je intussen moeten besteld hebben bij Iddink, via de mail die je eind juni hebt gekregen. Als je dat nog niet gedaan hebt, doe dat dan zo snel mogelijk: op die manier loop je in de eerste weken geen achterstand op omdat je je materiaal nog niet hebt.

Meer uitgebreide info over die eerste schooldag volgt in de loop van de laatste week van augustus, voor alle leerlingen trouwens.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.