Kammekequiz 21!

Jawel, die titel hadden we al eerder, maar toen hebben we de quiz moeten schrappen, net zoals het jaar voordien. Maar nu zijn we er terug in volle glorie!

Na twee jaar pauze is het dus eindelijk weer zover: de eenentwintigste editie van onze jaarlijkse quiz, op vrijdag zeven oktober, over exact een maand dus! Vijftig ploegen van leerlingen, oud-leerlingen, leraars, ouders en sympathisanten nemen het tegen elkaar op in wat veruit de leukste quiz van het jaar kan zijn, niet in het minst door de hapjes en drankjes die volop voorzien worden.

* Een kleine wijziging tegenover vorige jaren: ten minste 3 deelnemers moeten een ouder, een (oud-)leerling of een (oud-)collega van de campus zijn. Op die manier hopen we iets meer leerlingen en oud-leerlingen de kans te geven deel te nemen.
* Leerlingen kunnen deelnemen indien ze in het vierde middelbaar zitten of hoger.
* De inschrijvingen zijn per definitie gesloten: de ploegen die ingeschreven waren voor de quiz van 2021 krijgen voorrang. Deze ploegen kregen een e-mail met de vraag om hun deelname opnieuw te bevestigen. Mail niet gekregen? Stuur dan even een berichtje naar ons, dan kijken we het na. Wanneer een ploeg afzegt, komen de ploegen van de wachtlijst van 2021 aan bod.

Tot dan!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.