Infoavond ouders eerstejaars

Op donderdag 15 september om 19.00 uur houden wij onze infoavond voor ouders van leerlingen die gestart zijn in het eerste leerjaar van de eerste graad.
Gedurende de infoavond krijgt u de kans kennis te maken met de leerkrachten en klassenleraar(s) van uw zoon of dochter, krijgt u een rondleiding doorheen de school en starten we met een kort plenair gedeelte waarin wij graag de werking van onze school uit de doeken doen en eventuele vragen beantwoorden (die u kan meegeven via het inschrijvingsformulier). Daarna kan u kennismaken met andere ouders in onze bar en wordt u ook verwelkomd door onze ouderwerking.
In de mate van het mogelijke willen wij u vragen om uw zoon of dochter niet mee te nemen naar de infoavond. De informatie die we u als ouders willen meegeven, is op zo’n manier opgesteld dat de leerlingen het doorgaans als abstract en saai ervaren. Zij kregen dezelfde informatie vanaf de eerste schooldagen en zullen sommige zaken zelf ontdekken gedurende hun eerste schooljaar bij ons.
Om een beeld te schetsen van het aantal aanwezigen op de infoavond en een aantal vragen reeds te verzamelen, vragen wij u om het formulier dat u toegestuurd kreeg per e-mail ten laatste voor donderdag 15 september, 8.00u in te vullen. Daarna wordt het formulier afgesloten.
In de loop van volgende week krijgt u een meer gedetailleerd programma van de avond, waarop onder andere vermeld staat:
  • hoe u de school kan bereiken
  • wanneer u waar verwacht wordt in de school
  • eventueel verdere relevante informatie.
Wij kijken er alvast naar uit u te verwelkomen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.