Kom kennis maken met de Scholenbanden op dinsdagmiddag

Scholenbanden? Wie al een jaartje of meer bij ons op school zit, kent het Scholenbandenteam, maar voor wie nieuw is, geven we graag nog even uitleg. Scholenbanden is een project tussen het GO! atheneum Mariakerke en St. Mary’s High School in Kiruhura, Rwanda dat al sinds 2009 loopt. De leerlingen in het project willen het contact tussen beide scholen versterken om zo meer over elkaar te weten te komen. Het zijn immers twee totaal verschillende werelden, en er valt niet te ontkennen dat we veel van elkaar kunnen leren. Meer uitleg kan je hier lezen.

Voor wie het project nog niet kent, is er dinsdagmiddag de eerste kennismakingsvergadering om 13.15 uur in lokaal 0.26. Je krijgt er uitleg over de doelstellingen van deze scholenband en er wordt wellicht al meteen gebrainstormd over hoe we dit jaar het project in de kijker kunnen zetten en welke concrete acties we kunnen plannen.

Het scholenbandenteam wordt begeleid door volgende collega’s: Yn Christiaens, Joke Van Bossche, Lisa Neirings, Werner Kinds, Stijn Lievens, Jeroen De Corte en Gladys Vanlommel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.