Kluisjes te huur

Zoals elk schooljaar krijgen onze leerlingen ook nu de gelegenheid om een kluisje, ook wel locker genoemd, te huren.
Een klui
sje stelt de leerling in de gelegenheid een aantal zaken veilig opgeborgen te houden tijdens de lesuren: dat kan schoolmateriaal zijn, maar ook een fietshelm, een sportzak of het lunchpakket. Ook de laptop kan daarin opgeborgen worden, maar let er dan wel op dat je hem op tijd meeneemt naar huis om op te laden.

Een kluisje kan je huren voor een heel schooljaar voor een bedrag van 20 euro: 15 euro huurgeld en 5 euro waarborg: deze wordt teruggegeven op het einde van het schooljaar als je je locker hebt leeggemaakt en je sleuteltje hebt ingediend.

Als je een locker wil huren, vragen wij je om de huurovereenkomst (die de ouders toegestuurd kregen in een smartschoolbericht) af te drukken, te ondertekenen en af te geven samen met het gepaste cash geld. Een papieren versie van de huurovereenkomst kan je ook terugvinden aan de balie van het leerlingensecretariaat.

Op donderdag 15 september 2022 zal het mogelijk zijn om een lockertje te huren tijdens de infoavond: ouders kunnen cash betalen, maar ook via payconiq.

Daarnaast voorzien we ook de volgende momenten voor het verhuur op school:

  • vrijdag 16 september 2022: 1ste jaar van 13.15 tot 13.45 uur in lokaal 0.11 of van 15.30 tot 15.45 uur in het leerlingensecretariaat
  • maandag 19 september: 2de en 3de jaar van 13.15 tot 13.45 in lokaal 0.11 of van 15.30 tot 15.45 uur in het leerlingensecretariaat
  • donderdag 7 oktober: 4de, 5de en 6de jaar van 13.15 tot 13.45 uur in lokaal 0.11 of van 15.30 tot 15.45 uur in het leerlingensecretariaat


Langs deze weg bedanken we ook nog even de ouderwerking van de school voor de schenking van de lockers. Dankzij hun engagement kunnen we de lockers aanbieden aan de leerlingen.

Oh, en hadden jullie al door dat de kluisjes tegenover de leraarskamer een patroon hebben? Ga zelf maar eens kijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.