De schaakclub opent opnieuw zijn deuren!

We weten het, onze middagpauze is met zijn 50 minuten vrij kort. Maar dat is meer dan lang genoeg om een partijtje (of zelfs meerdere) te schaken.

De schaakclub werd opgericht in 2019 door mijnheer Coussens en sindsdien overgenomen door mijnheer Sadkowski. Natuurlijk heeft ook de club een tijdje stilgelegen onder impuls van corona, maar dit jaar zou er geen enkel probleem mogen zijn.

Elke donderdagmiddag van 13.15 uur tot 13.40 uur komt een twintigtal leerlingen samen in lokaal 0.04 om zich te verdiepen in de heerlijke kunst van het schaken. De school stelt schaakborden ter beschikking voor deze denkactiviteit.

Er zijn 2 niveaus: beginners (met initiatieles) en gevorderden. Op de site van de schaakclub (nog steeds liefdevol onderhouden door mijnheer Coussens) kan je zelfs de score opvolgen van de gespeelde schaakpartijen, dit op uitdrukkelijke vraag van de leerlingen zelf.

Zou je het ook graag eens uitproberen? Wil je leren schaken, of kan je het al en wil je je kunnen meten met anderen? Schrijf je dan in via de link https://forms.office.com/r/rpNuUNziVA.

Uiteraard is er geen enkele verplichting: kan je maar een paar keer komen? Geen enkel probleem. En wil je liever eerst even een kijkje komen nemen voor je je inschrijft? Spring dan donderdag 06 oktober even binnen in lokaal 0.04, je bent welkom! Dit is een open moment voor iedereen. Het inschrijvingsformulier blijft geldig tot zaterdag 08 oktober.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.