Anything but a backpack day!

Het is een concept dat al jaren bestaat en vooral in de Verenigde Staten vaak wordt toegepast: je komt naar school met al je boeken en je spullen in om het even wat, zolang het maar geen gewone schoolrugzak is. Op het internet vind je er zalige filmpjes van terug.

Onze leerlingenraad vond – terecht – dat dit een zalige opener zou zijn voor hun jaar vol activiteiten. En jawel, we zagen de meest uiteenlopende, meest bizarre en vooral ook meest onpraktische ‘schoolboekhouders’ passeren. Jammer genoeg hebben we ze niet eens allemaal op foto, zoals bijvoorbeeld het babyreisbedje. Jawel, u leest het goed, een babyreisbedje. Of een omgekeerde trommel, een microgolfoven, een opblaasboot, een speelgoedautootje, talloze kattendraagmanden, buggy’s, een rollator, een vogelkooi, gitaar- en cellokisten, een babybadje, een winkelkar of zelfs een fiets. Die netjes ook naar de eerste verdieping werd getild, jawel.

 

Over de middag was er de catwalk waar zich niet zo veel leerlingen hadden voor ingeschreven, maar waar wel een zeer terechte winnaar uit kwam: een steekkarretje met daarop zowel een oventje als een microgolf.

Alle foto’s van die dag vind je hier terug in ons archief. Heb je zelf nog foto’s? Stuur ze gerust door naar mevrouw Rombaut.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.