Kammekequiz 21: de uitslag, de foto’s!

U heeft er twee weken op moeten wachten, maar hier zijn ze dan eindelijk: de foto’s van de Kammekequiz!

De foto’s zijn van de hand van de heer Lösken. U kan alle foto’s hier rustig bekijken.

Op vrijdag 07 oktober werd dus voor de 21ste keer de Kammekequiz georganiseerd, en dit na twee jaar op onze vingers te moeten draaien. De editie 2020 werd, begrijpelijkerwijs, niet eens georganiseerd, editie 2021 werd helaas eerst uitgesteld en daarna definitief geannuleerd. De inschrijvingen werden echter behouden, maar 14 van de vooraf ingeschreven ploegen moesten helaas afzeggen. Geen nood, we hadden immers nog 15 ploegen op de wachtlijst, zodat er maar eentje was die jammer genoeg genoodzaakt was thuis te blijven. Een nieuwe manier van werken dus, die we hopelijk nooit meer hoeven te herhalen.

Er was ook voor het eerst een tombola waarbij een doos manonpralines en een fles Châteauneuf-du-Pape te winnen waren. De prijs van de wijn moest een ex aequo ontwarren.
De quizmasters van dienst, waaronder sedert dit jaar ook mijnheer Dejonghe, hadden ook deze keer heel wat in petto: naast de gewone ronden, vaak met een rode draad, waren er ook 2 tussenronden.
Tussendoor kon iedereen genieten van een hapje en een drankje, geserveerd door onze hulpvaardige en immer vriendelijke zesdejaars. Zoals gebruikelijk gaat de opbrengst van het evenement naar de Italiëreis waarop onze zesdes eind maart vertrekken.

En de uitslag? Het viel op dat in de top tien vooral veel teams van leerkrachten zaten, al dan niet aangevuld met oud-leerlingen of externen zoals de occasionele wederhelft. Op de derde plaats eindigde Tafel 7 bis met o.a. oud-leerlingen Arthur Vande Weghe, Arno Semey en Floris Claerhout. Zij haalden 216 op 244 punten. Op de twee plaats kwamen The Satanic Smurfs (de winnaars van de vorige editie) met in de rangen o.a. Jonas Beks (oud-leerling) en Stijn Seghers (vader van). Zij scoorden 219 punten.

Maar de onbetwistbare winnaars van deze editie met maar liefst 230 op 244 was team SAEM, bestaande uit leraar Gommaar Maes en zijn twee zonen, aangevuld door een vriend van hen. Een dikke proficiat is hier wel op zijn plaats!

Het mooie was, dat ook nu weer de sfeer bijzonder goed zat en dat er na afloop alleen maar positieve commentaren te horen waren.

Op naar de volgende editie!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.